A+ A A-

OPORTUNITATE INEDITĂ LA INCUBATORUL DE AFACERI DIN CÂMPIA TURZII PENTRU ELEVII OCNAMUREŞENI

Asociația „Raza Speranței din Ardeal” din Unirea II a avut onoarea de a participa la organizarea „Târgului meșteșugăresc al primăverii”, prin invitația din partea D-lui Ilea Ovidiu – Manager al S.C. Innovation Human Resources S.R.L. si al S.C. Innovation Media&Advertising S.R.L.

Evenimentul este creat și dezvoltat de către Incubatorul de Afaceri din Municipiul Câmpia Turzii împreună cu:

SC. VALUED TIME SRL-D, SC. NICO HANDMADE SRL-D., S.C. Innovation Human Resources S.R.L Evenimentul s-a desfășurat Miercuri 3 aprilie 2013, între orele 10.00 – 16.00, la sediul S.C. Innovation Human Resources S.R.L strada George Coşbuc, nr. 24, Câmpia Turzii, jud. Cluj. Administrator al Incubatorului de Afaceri este RomActiv Business Consulting.

Asociația „Raza Speranței din Ardeal” a participat la acest eveniment inedit cu obiecte de meșteșug tradițional realizate de tineri voluntari: obiecte din dantelă, brățări din împletituri, tricot – căciulițe, fulare. Aceştia sunt elevi la Liceul Tehnologic din Ocna Mureş şi Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureş: Niculina Zercula, Florentina Duma, Andreea Paul, Timea Sebeşi, Florina Radu, Andreea Nemeş, Teodora Metea, Bianca Bartha, Lavinia Bartha.

   Asociația a fost reprezentată de Ana-Maria Spînu, Director Executiv și o tânără elevă voluntară din cadrul Asociației – Andreea Nemeș. Tânăra este elevă la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mures, în clasa a XI-A. Are rezultate școlare foarte bune și este talentată la realizarea unor obiecte de meșteșug tradițional inedite.

Tinerii sunt îndrumaţi de D-na Profesor Maria-Elena Udrea, Președintele Asociației noastre. Andreea este participantă în cadrul Programului International Award for Young People, Nivelul de Argint – program de voluntariat,  implementat de asociația noastră în zonă, în parteneriat cu Primãria oraşului Ocna Mureş, Asociaţia „Tradiţii Uiorene” şi Casa de Culturã”Ion Sângerean” din Ocna Mureş.

În cadrul târgului, s-au mai găsit produse de artizanat, lumânări și tablouri lucrate manual. Ne-au fost prezentate date despre Incubatorul de Afaceri din municipiul Câmpia Turzii și despre Programul naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri.

A fost o ocazie pentru Asociația noastră de a prezenta munca tinerilor voluntari, de a-I promova, la fel şi conceptul de voluntariat şcolar și de a le oferi idei de antreprenoriat. Activitatea se încadreazã în programul  ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!” ediţia 2013 şi a avut acordul liceelor, al pãrinţilor elevilor pentru participarea lor şi popularizarea lor prin fotografii.

Maria Elena Udrea

profesor

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.