A+ A A-

Versurile elevului Ruben Brudan premiate cu Menţiune la faza judeţeană a Concursului Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

 

Concursul Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!ce se  desfăşoară în cadrul manifestărilor Festivalului Internaţional “Lucian Blaga”, face parte dintr-un amplu proiect educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba, Inspectoratul Şcolar  Judeţean Alba şi Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeş.

Ajuns la ediţia a X-a, acest concurs stimulează şi valorifică pe de o parte interesul elevilor şi cadrelor didactice faţă de opera filosofului şi scriitorului L. Blaga şi, pe de altă parte, promovează creaţia literar - artistică. La ediţia anterioară, de anul trecut, la Secţiunea Creaţie Literară, Liceul Tehnologic Ocna Mureş s-a bucurat de un Premiu I, la faza naţională a concursului (Secţiunea Profesori) şi de o Menţiune, la faza judeţeană, pentru eleva Melania Flavia NICOARǍ, cls. a XI-a C.

Anul acesta, la faza judeţeană a concursului, lucrările de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş au fost apreciate cu Premiul III (Secţiunea Profesori) şi cu  Menţiune, pentru Ruben BRUDAN, cls. a X-a B,  (Secţiunea Elevi).

Menţiunea obţinută de elevul Ruben BRUDAN la acest concurs marchează şi un frumos debut literar, pentru care merită cele mai calde felicitări.

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.