A+ A A-

Judecătorul Cristi Danileț invitat la Liceul Tehnologic Ocna Mureș

 

Marți, 05 martie 2019, elevii si cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș, în cadrul săptămânii Școala Altfel, au avut oportunitatea de a cunoaste si dezbate în cadrul cercului școlar ” Cunoaște Lumea cu Economie!” coordonator de prof. Popi Adrian, tema “LEGEA PROMOTOR AL LIBERTĂȚII”, condusă de invitatul de onoare,  CRISTI DANILEȚ, judecător la Tribunalul Cluj Napoca.
Elevii claselor IX-XII din cadrul liceului au prezentat interes prin adresarea de întrebări invitatului. În cadrul temei s-a prezentat elevilor importanța respectării legilor la nivelul societății, granițele dintre lege și libertate fiind Adevarul și demnitatea. Elevii activi au primit cărți despre “educație juridică pentru liceeni”.

Scopul acestei teme a fost atins prin conștientizarea  elevilor cu privire la aspectele judiciare, problemele existente în societate și familie. Prezentarea s-a încheiat cu următoarea concluzie” RĂUL FĂCUT CUIVA, SE RĂSFRÂNGE ASUPRA TA ȘI ASUPRA CELOR DIN JUR”.

Cercul este realizat cu sprijinul și colaborarea doamnei director CORNELIA POPESCU, Liana Stoica, Director Casa de Cultură “Ion Sângereanu” Ocna Mureș, consilier educativ Vigh Alexandru, prof. Simona Fleacă, prof. Elena Maria Udrea, prof. Cristina Câmpean, prof. Dorina Bogdan, prof. Maier Mariana, profesorul de la Clubul copiilor Ocna Mureș,  Oprea Florin.

Misiunea scolii

Continuarea tradiţiei de 60 de ani a şcolii, prin oferirea oportunităţilor de educaţie şi formare profesională, în colaborare cu agenţii economici locali şi prin încercarea de a ne adapta la piaţa forţei de muncă şi la cerinţele actuale ale zonei destul de afectată din punct de vedere economico-financiar. Instituţia noastră se orientează şi spre întărirea dimensiunii antreprenoriale si promovarea calificării şi a competenţelor distinctive ale şcolii în comunitatea regională şi nu numai.

Partener media

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.