A+ A A-

Anunț important eliberare acte

Având în vedere situația epidemiologică din localitatea Ocna Mureș, având în vedere Hotărârea nr.42 a CJSU ALBA, începând cu data de 14.10.2020, până la reluarea activităților în școală, eliberarea documentelor se face printr-o solicitare pe adresa de email a unității: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic la numărul 0258870807.

Documentele solicitate vor fi eliberate zilnic între orele 10-11 la intrarea în unitate după ce vi se va confirma telefonic că sunt pregătite pentru a fi eliberate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Misiunea scolii

Continuarea tradiţiei de 60 de ani a şcolii, prin oferirea oportunităţilor de educaţie şi formare profesională, în colaborare cu agenţii economici locali şi prin încercarea de a ne adapta la piaţa forţei de muncă şi la cerinţele actuale ale zonei destul de afectată din punct de vedere economico-financiar. Instituţia noastră se orientează şi spre întărirea dimensiunii antreprenoriale si promovarea calificării şi a competenţelor distinctive ale şcolii în comunitatea regională şi nu numai.

Partener media

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.