A+ A A-

GSCI la Simpozionul national ”Prioritãţi şi perspective pentru un mediu durabil”

 

In perioada 6 - 8 noiembrie 2009 un grup de elevi de la Grupul Scolar de Chimie Industrialã din Ocna Mureş au participat la Simpozionul Naţional cu participare internaţionalã "Prioritãţi şi perspective pentru un mediu durabil" organizat la Baia Mare, Ediţia I.

Grupul a fost format din elevele din clasa a IX-C (chimie industrialã: Sorina Akers, Dreptate Loredana şi Andreea Paul. Profesorii coordonatori au fost: d-na Maria-Elena Udrea de la GSCI Ocna Mureş şi d-na Sarolta Vass de la Clubul Copiilor Alba Iulia, filiala Ocna Mureş. Activitãţile realizate pentru secţiunea a III-a a simpozionului au fost:

  • recitarea unei poezii - creaţie proprie Andreea Paul;
  • prezentarea eseului "Soluţii nematerializate in Ocna Mureş", de Loredana Dreptate;
  • organizarea unei expoziţii cu produsele realizate in cadrul proiectului de parteneriat şcolar "Bucuria reciclãrii", dintre G.S.C.I. Ocna Mureş şi Clubul Copiilor, in anul şcolar 2008-2009. Realizatori au fost: eleva Sorina Akers şi profesorii coordonatori.

Prof. Maria-Elena Udrea

Misiunea scolii

Continuarea tradiţiei de 60 de ani a şcolii, prin oferirea oportunităţilor de educaţie şi formare profesională, în colaborare cu agenţii economici locali şi prin încercarea de a ne adapta la piaţa forţei de muncă şi la cerinţele actuale ale zonei destul de afectată din punct de vedere economico-financiar. Instituţia noastră se orientează şi spre întărirea dimensiunii antreprenoriale si promovarea calificării şi a competenţelor distinctive ale şcolii în comunitatea regională şi nu numai.

Partener media

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.