A+ A A-

Anunţ important

Pe 21 septembrie 2013 Liceul Tehnologic Ocna Mureş împlineşte 40 de ani de existenţă. Până la această dată, comitetul de organizare doreşte să editeze o carte a liceului care sa cuprindă:
- istoricul liceului
- cadrele didactice (profesori, ingineri, maiştrii şi personalul auxiliar) care au activat în cadrul liceului
- generaţiile de elevi care au absolvit liceul
- poze
- gânduri şi impresii ale elevilor care au învăţat la liceul din Ocna Mureş

Pentru a finaliza această carte avem nevoie de ajutorul Dumneavoastră. În caz că ne puteţi ajuta vă rugăm contactaţi Comitetul de organizare ( mai jos)
- prof. Ioan Vinţeler - 0761 603 925
- prof. Maria Rasa - 0730 678 358
- prof. Cornelia Popescu - 0732 226 688
- prof. Augustin Draguţ - 0745 949 698

De asemenea vă rugăm să ne trimiteţi pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , poze, sau alte materiale care ne-ar putea ajuta să edităm o carte a liceului cât mai completă.

Pentru alte idei, donaţii sau acţiuni de sprijinire a acestei iniţiative vă rog sa-i contactaţi pe membrii comitetului de organizare.

Misiunea scolii

Continuarea tradiţiei de 60 de ani a şcolii, prin oferirea oportunităţilor de educaţie şi formare profesională, în colaborare cu agenţii economici locali şi prin încercarea de a ne adapta la piaţa forţei de muncă şi la cerinţele actuale ale zonei destul de afectată din punct de vedere economico-financiar. Instituţia noastră se orientează şi spre întărirea dimensiunii antreprenoriale si promovarea calificării şi a competenţelor distinctive ale şcolii în comunitatea regională şi nu numai.

Partener media

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.